Skal jeg betale point?

At betale point eller ikke at betale point, er det spørgsmålet. Før besvare spørgsmålet er det første vigtigt at forstå, hvad præcis point. Et punkt udgør 1% af et boliglån. For eksempel ville en $100.000 boliglånet svare til hvert punkt at være $1.000. Et boliglån af $150.000 ville svare til hvert punkt at være $1.500. Det er vigtigt at forstå.
Generelt vil du blive konfronteret med udsigten til betalende point på to kritiske tidspunkter i huskøbsproces. Første gang du kan blive konfronteret med denne beslutning er, når du skal beslutte, om du ønsker at betale point (s) til at lock-in din rente. Du kan betale en brøkdel af et punkt, et punkt eller måske mere end ét punkt. Når du er godkendt til et hjem lån vil du blive bedt om en rentesats, du kvalificere dig til. At rente og dine kvalifikationer vil være for en bestemt periode. Det kan være 30 dage, 45 dage eller 60 dage, eller et vilkårligt antal dage i mellem.
Dit lån officer kan så fortælle dig at du kan låse-i din sats for en angivet tidsperiode. En manglende lock-in renten kan resultere i en højere rente når du lukke lånet, hvis ultimodatoen ligger efter den angivne varighed af dit realkreditlån engagement. Dit lån officer kan tilbyde at udvide denne rentesats, der er baseret på din betalende point (s). Det er vigtigt at have en generel fornemmelse af hvad sker der med renten for at træffe den rigtige beslutning. For eksempel, hvis renten har været at hæve langsomt over en periode kan du beslutte, at det er værd at betale point (s) for at lock-in din rente.
Dit lån officer bør kunne give dig deres bedste gæt, hvad renten og hvad din sats kan være hvis du ikke betaler til at lock-in din sats. Derefter kan du beregne hvor mange penge det vil koste dig over et år eller mere periode. En simpel matematisk analyse vil afgøre, hvis du gemmer flere penge ved at betale point (s) eller ej. Klart kan du ikke beslutte at lock-in hvis du mener mængden penge du vil spare er ubetydelig i forhold til omkostningerne ved lås-ind.
Anden gang du vil blive konfronteret med denne beslutning er når du får dine samlede lån pakke oplysninger. Generelt vil du sandsynligvis blive præsenteret med mulighed for at betale point (s) til at reducere din rente. Så, for eksempel, du kan få at vide, din rente vil være 6% med ingen point, men det kan reduceres til 5,75% betaler du et punkt eller 5.5% betaler du to punkter. Igen, matematik vil hjælpe med at løse dette dilemma.
Du skal have en generel forståelse af hvor lang tid du forventer lever i hjemmet, eller hvor længe du vil leve i hjemmet før refinansiering. Det er, hvad du kan henvise til som den forventede levetid af denne særlige realkreditlån pakke. Blot beregne mængden af dine afdrag på realkreditlån i denne periode på begge rentesatser. Forskellen frelst er den vigtige faktor. Hvis de sparede beløb er større end punkterne ville du betale at reducere renten, end du kan overveje at betale point til at sænke prisen. Hvis de sparede beløb er mindre end det beløb, du betaler i punkter end du kan overveje at faldende tilbuddet.
Nøglen til beslutningen er at have en klar fornemmelse af, hvad dine planer i hjemmet er, planer for eventuel refinansiering, osv. Når du har finder disse oplysninger i mind dig at beslutningen om, hvorvidt eller ikke at betale point bliver klar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.