Effektivt samarbejde – arbejder med din Ghostwriter

Ved hjælp af en ghostwriter til håndværk din gratis Genudskriv artikler og marketing materialer er en glimrende måde at maksimere din tid og overskud. Den hurtigste og mest effektive måde at finde en freelance ghostwriter eller editor er at sende din skrivning projekter på en on-line service som Freelance arbejde udveksling på dette tillader interesserede forfattere til at indsende deres forslag til dig. Det gør kort-kendelse af en nål i høstakken opgave.
Hvis du har allerede sendt et skriftligt lejlighed, har du sikkert fået flere forslag og/eller bud fra interesserede forfattere. Uanset om du allerede arbejder med en ghostwriter eller stadig overvejer potentielle kandidater, ønsker du at udvikle et samarbejde, der er både professionelle og sympatisk samt. Dette vil tillade dig at maksimere fordelene ved at have din egen ghostwriter.
Arbejde med din ghostwriter bør være en nem og produktiv oplevelse. Fjerne presset fra ikke at have tid til at skrive og stadig få eksponering gennem markedsføring med artikler er jo dit formål for selv overvejer en ghostwriter. Det kan tage et par projekter og lidt tid til at udvikle et godt samarbejde med en regelmæssig ghostwriter, men der er flere måder, du kan hjælpe processen med fra din ende.
-Din ghostwriter er ikke din medarbejder, i det mindste ikke i traditionel forstand. Husk, freelance-forfattere tilbyde deres tjenester på kontraktbasis. Du kan ikke forvente din ghostwriter at droppe alle andre projekter til at arbejde på dit udelukkende, uden forudgående varsel. Ved at udvikle et godt samarbejde med din ghostwriter kan du være sikker på at de vil prioritere dine projekter.
-Vær åben for forslag fra din ghostwriter. Han/hun kan få magtfulde ideer, der kan hjælpe dig med din målgruppe mere effektivt. Vær ikke bange for at spørge til hans/hendes ideer eller holdninger, især hvis han/hun har været at skrive i flere år. Mens emnet for en artikel er altid din beslutning, kan din ghostwriter har en artikel idé, som ville være meget nyttigt for dig.
-Igangværende og/eller fortsatte muligheder. En af de bedste måder at sikre, at en professionel er altid begejstret for at skrive for dig er at tilbyde projekter på en regelmæssig basis. Du vil ofte kunne modtage en mindre end standard sats for tjenester, når du har oprettet dig selv som tilbagevendende kunde.
-Bland det lidt i din skrivning muligheder. Her er hvor du får at udvide dit arbejde og også øge din eksponering i markedsføring med artikler. Hvis der findes relaterede emneområder, hvor du er involveret tilbyde din ghostwriter muligheder til at hjælpe dig med disse så godt. Husk at du kan spørge din ghostwriter til at omskrive dele af dit websted, læse korrektur på din korrespondance eller skrive forslag. Dette hjælper med at holde tingene frisk for forfatteren, når du giver mulighed for at fokusere på andre emner eller andre områder af skriftligt.
-Være fleksibel. Hvis din ghostwriter leverer en artikel, som du er virkelig utilfreds Tillad ham/hende til at gøre nogle redigering inden du helt afvise stykket helt. Når du foretager direktiver for specifikke redigering forsøge anmodninger at forklare hvorfor du gør din anmodning. Dette kan hjælpe din ghostwriter lære dine særlige præferencer og hjælpe med at videreudvikle hans/hendes evne til at skrive fra dit perspektiv.
-Være rimeligt med hensyn til tidsrammen for levering af din artikel. Alt arbejde tager tid og som du allerede kender, så gør skrive i særdeleshed. Prøv at tilbyde nye projekter langt nok i forvejen at din ghostwriter har tid til at producere sin bedste arbejde for dig. Selv hvis din ghostwriter er en ekspert på dit emne og fungerer godt mod korte frister, han/hun kan normalt producere en bedre artikel for dig hvis ikke presset for tid.
-Penge samtaler, men ikke altid det samme sprog. Du kan blive overrasket over at erfare, at mange professionelle ghostwriters til regulært arbejde trækkes mere end en gang-shot større betaling for at skrive en artikel. Som jeg ofte siger, er forfattere rigtige mennesker med rigtige liv og finansielle forpligtelser som alle andre. I at tilbyde dine projekter til en anden forfatter hver gang får du helt sikkert en bred vifte af arbejde, men du vil ikke have meget sikkerhed. Ved at arbejde med én eller måske to ghostwriters har du fordelen af at vide, hvad de kan forvente i deres arbejde.
-Må ikke holde din ghostwriter navn hemmeligt. Dele navnet på din ghostwriter med andre mennesker, der kan have behov for hans/hendes tjenester går langt i at opretholde et succesfuldt forhold. Ikke alene er det den mest ægte kompliment du kan tilbyde, det er også en af de mest effektive måder at sikre, at du er et værdsat klient. Selv freelance-forfattere, der har bygget en regelmæssig kundebase næsten altid acceptere nye muligheder, hvis det kun som fyldstof projekter i løbet af langsom gange. Deler din ghostwriter navn viser din værdien af deres arbejde. Du kan være det første navn som din ghostwriter ligeledes gør henvisninger i dit område af virksomhed og/eller ekspertise.
-Betal dit ghostwriter gebyrer straks. Mange ghostwriters opkræve et depositum eller forudbetaling på projekter, som de accepterer som en standard for at gøre forretninger. Nogle kan dog acceptere arbejde uden et depositum. Uanset hvilken aftale du nå med din ghostwriter, er det vigtigt at du ære at aftale ligesom enhver anden kontrakt for professionelle services ved at gøre betaling efter modtagelse af tjenester.
(c) 2004, Davis Virtual Assistance. Alle rettigheder i alle medier forbeholdes. Tilladelse til genoptryk tildeles alle spillesteder, så længe de er opt-in.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.